slide_onze_kernwaarden.jpg

Vertrouwen, kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit, passie, openheid en duurzame relaties zijn waarden die wij hoog in het vaandel dragen.

Vertrouwen is de motor van elke relatie.

Een relatie die gebaseerd is op vertrouwen creëert voor beide partijen een aanzienlijke meerwaarde.

Kwaliteit en professionaliteit is wat elke klant van Global Collection kan verwachten. Vanuit deze waarden willen wij onze klanten beter en sterker maken, niet enkel op financieel vlak, maar ook op organisatorisch en commercieel vlak.

Flexibiliteit is een must in de uitbouw van een dynamische en duurzame relatie met onze klanten. Wij willen er zijn voor onze klanten, en zijn ten allen tijde voor hen beschikbaar om hun wensen te begrijpen en om te zetten in de praktijk.

Passie in onze dienstverlening is een garantie voor onze klanten. Deze passie vertrekt vanuit de motivatie van Global Collection en haar medewerkers dat  het helpen realiseren van de dromen van onze klanten onze eigen dromen realiseert.

Openheid is voor Global Collection als onderneming absoluut noodzakelijk opdat er vertrouwen kan zijn.

Onze klanten zien alle door ons geleverde prestaties, alle door ons ontvangen betalingen en alle door ons opgestelde facturen. Ook kunnen zij in real time de actuele stand van al hun dossiers raadplegen, hebben zij ten allen tijde een overzicht van en inzicht in hun debiteurenportefeuille, en kunnen zij ons ten allen tijde bereiken indien zij ons nodig hebben.

Duurzame relaties uitbouwen met onze klanten is onze droom.

Wij realiseren deze elke dag door te handelen vanuit onze kernwaarden.